We are currently looking for 
 

Service Manager (Finnish speaking)


Etsimme kokenutta huoltopäällikköä johtamaan Alfons Håkans -ryhmän kiinteistöjä hoitavaa tiimiä.

Alfons Håkans -ryhmällä on Turun alueella useita kiinteistöjä, joista suurimmat ovat Veritas Stadion ja Ruissalon Tapahtumatelakka. Lisäksi huollettavia kohteita löytyy Turun saaristosta sekä auto- että venematkan päästä.  

Huoltopäällikkönä toimit ensisijaisesti kentällä yhdessä tiimisi kanssa, mutta sinulta sujuvat päätyön ohella myös kiinteistöihin liittyvät kirjalliset toimistotehtävät. Työsi on vaihtelevaa, joten mukaudut helposti muuttuviin tilanteisiin etkä pelkää priorisoida. Osoitat esimerkilläsi järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yleistä ahkeruutta. Näiden ansiosta kykenet myös laatimaan aikatauluja sekä huolto- ja korjausbudjetteja ja valvomaan niiden toteutumista. Ymmärrys modernista tekniikasta sekä vanhojen rakennusten haasteista on vahvuus. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Johdettavanasi on motivoitunut sekä ammattitaitoinen tiimi ja laaja alihankintaverkosto. Olet hyvä ryhmänjohtaja ja johdat tiimiäsi esimerkillä. Voit vaikuttaa omaan työhösi, sillä lähin esimiehesi on yhtiön toimitusjohtaja, jonka kanssa suunnittelette huoltokohteiden toimet ja parannukset.

Toimipiste sijaitsee Ruissalon Telakalla, mutta työn suunnittelua ja toteutusta on useammassa kohteessa. Siksi joustavuus työajoissa on edellytys palkkaukselle. Käytössäsi on henkilökohtainen huoltoauto. Saaristokohteisiin liikutaan yhtiön veneillä. Huoltotiimissäsi on kokeneita merenkulkijoita, joten kokemus vesillä liikkumisesta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 13.4.2020 mennessä osoitteeseen joakim.hakans@alfonshakans.com. Lisätietoja pyydettäessä sähköpostitse.